University of Chemistry and Technology, Prague spolu s European Chemical Sciences Division of Food Chemistry (EuCHeMSR) vás pozývajú na 8. medzinárodnú konferenciu o chemických reakciách v potravinách s názvom CHEMICAL REACTIONS IN FOODS VIII (CRF 2017), ktorá sa bude konať v Prahe v dňoch 15. - 17.februára 2017.
Táto akcia nadväzuje na úspešnú sériu stretnutí, ktorá sa konajú v Prahe už od roku 1992-2012, a to vždy pod záštitou divízie potravinovej chémie, EuCheMS. Kľúčovou témou CRF v roku 2017 je téma Nové poznatky o chemických reakciách počas spracovania a uskladnenia potravín.
Je možné odoslať abstrakty pre ústnu prezentáciu a aj pre plagátovú prezentáciu. Témy nájdete na webe konferencie, uzávierka je 5. januára 2017.
Ak sa chcete zúčastniť, je potrebné sa registregistrovať čo najskôr.
Viac informácií a možnosť registrácie nájdete na nájdete tu.
|