Prejsť na obsah

STU v Bratislave, Vazovova 5, 81243 Bratislava, granty@stuba.sk

University of Chemistry and Technology, Prague spolu s European Chemical Sciences Division of Food Chemistry (EuCHeMSR) vás pozývajú na 8. medzinárodnú konferenciu o chemických reakciách v potravinách s názvom CHEMICAL REACTIONS IN FOODS VIII (CRF 2017), ktorá sa bude konať v Prahe v dňoch 15. - 17.februára 2017.

Táto akcia nadväzuje na úspešnú sériu stretnutí, ktorá sa konajú v Prahe už od roku 1992-2012, a to vždy pod záštitou divízie potravinovej chémie, EuCheMS. Kľúčovou témou CRF v roku 2017 je téma Nové poznatky o chemických reakciách počas spracovania a uskladnenia potravín.

Je možné odoslať abstrakty pre ústnu prezentáciu a aj pre plagátovú prezentáciu. Témy nájdete na webe konferencie, uzávierka je 5. januára 2017.

Ak sa chcete zúčastniť, je potrebné sa registregistrovať čo najskôr.

Viac informácií a možnosť registrácie nájdete na nájdete tu.


 

 

Výskum neurodegeneratívnych ochorení mozgu
Pomocou nukleárnej magnetickej rezonancie skúma tím Slovenskej technickej  univerzity v Bratislave príčiny vzniku a možnú liečbu neurodegeneračných...

Patent na výrobu bioplastov a biofólií
Obaly na vajíčka, tašky na nákupy či vrecká na balenie akéhokoľvek tovaru – to všetko je možné vyrobiť z bioplastu a b...

Študenti Strojníckej fakulty STU vyvinuli inovatívne formuly
Študentské tímy na Strojníckej fakulte vyvinuli tri formuly. Študenti ich zostrojili od návrhu dizajnu, po technické riešenie až po samotnú realizá...